Claudia's Blog

 

Postat in - 06.08.2014 01:31:49   (0 comentarii / 1128 vizualizari) 611 likes

Raffaello in cosulet de ciocolata

Img

Raffaello in cosulet de ciocolata

250 g lapte praf, 250 g zahar pudra, 250 g margarina Rama la temperatura camerei, 200 g nuca de cocos. Se pun toate intr-un vas si se framanta bine, apoi se fac bile umplute cu alune, visine sau stafide si se dau prin nuca de cocos.

Cosuletul de ciocolata l-am facut astfel:

Am umplut un bol cu apa si l-am pus in congelator. Cand a inghetat bine apa, am rasturnat gheata pe un platou pe care am pus un prosop de hartie sa nu alunece.

Am rupt bucatele 100 g ciocolata cu lapte si am pus-o intr-un ibric, apoi am topit ciocolata pe bain-marie. Este nevoie sa se amestece tot timpul ca ciocolata sa se topeasca incet si trebuie avut grija ca vasul in care e ciocolata sa nu ajunga in apa.

Dupa ce s-a topit ciocolata am pus-o intr-o punga pe care am taiat-o foarte putin la un colt si apoi am desenat direct pe gheata forma cosuletului. Am lasat cosuletul acolo cateva minute pana s-a intarit ciocolata si pana s-a mai topit putin gheata si apoi l-am luat foarte usor si simplu de pe gheata.

Img
Ti-a placut postarea? Click pe butonul de LIKE:

  ADAUGA UN COMENTARIU:         
  Numele tau: