Claudia's Blog

 

Postat in - 06.08.2014 00:35:20   (0 comentarii / 720 vizualizari) 349 likes

Sa cautam piesele de puzzle

Img

In seara de dinaintea acestei activitati am confectionat un puzzle pentru Octavian. Am tiparit la imprimanta o imagine din desenul animat cu Pinocchio, am lipit-o pe un carton si am facut 20 de piese de puzzle.

Personajele din povestea noastra:


Img

Postasul vine la Octavian si ii da imaginea de pe puzzle. Ii spune ca sunt cativa prieteni care vor sa ii dea piese de puzzle, ca sa poata reconstitui imaginea, asa ca merg impreuna sa adune piesele.

Ajung la bunicuta Scufitei Rosii si aceasta vrea sa vada daca Octavian este destul de destept ca sa poata rezolva puzzle-ul, asa ca ii da mai intai cateva fise de lucru. Octavian le rezolva si bunicuta ii da patru piese de puzzle.


Img

Apoi ajung la Scufita Rosie si dupa ce Octavian mai rezolva cateva fise de lucru, primeste si de la ea patru piese.


Img

Img

Urmatorul personaj la care ajung este un pitic.


Img

Apoi ajung la Alba ca Zapada:


Img

Img

De la print primeste ultimele patru piese,dupa ce au fost rezolvate fisele de lucru, asa ca Octavian reuseste sa faca puzzle-ul.


Img

Din pacate cartonul nu a fost foarte gros si piesele nu se imbinau foarte bine, asa ca le-am lipit pe o foaie, nu cu lipici ci cu puncte de aderenta. (Arata ca o guma de mestecat din care poti sa rupi bucatele, sa formezi bilute mici si cu ajutorul lor sa lipesti pe hartie, pe pereti, pe mobila...Se poate desprinde fara a lasa urme.)

Ti-a placut postarea? Click pe butonul de LIKE:

  ADAUGA UN COMENTARIU:         
  Numele tau: