Claudia's Blog

 

Postat in - 06.08.2014 00:35:20   (2 comentarii / 1541 vizualizari) 431 likes

Litere mari si litere mici - activitati de potrivire

Img

1. Am folosit recipientele de plastic de la ouale Kinder. Pe partea de sus am lipit un biletel cu literele mari de tipar si pe partea de jos am lipit literele mici. Am amestecat jumatatile de oua si Octavian a trebuit sa gaseasca perechile.


Img

2. Am facut un cartonas cu Masha (un personaj dintr-un desen animat rusesc pe care Octavian il indrageste). Am decupat din hartie colorata putin mai groasa caciulite si manusi. Pe caciulite am scris cuvinte, fiecare cuvant incepand cu alta litera, iar pe manusi am scris literele mari si mici de tipar. Am pus caciulitele intr-o parte, manusile cu literele mari in alta parte si cele cu literele mici in alta parte. Octavian a inceput sa o imbrace pe Masha: lua o caciulita, se uita sa vada cu ce litera incepe cuvantul si cauta manusile cu litera mare si litera mica.


Img

3. Din acelasi desen animat, l-am lipit pe un carton si pe ursul Mishca. I-am facut papuci si pe fiecare era scrisa cate o litera mare sau mica. Octavian trebuia sa il incalte pe Mishca dupa ce gasea perechile de pantofi.


Img
Ti-a placut postarea? Click pe butonul de LIKE:

  ADAUGA UN COMENTARIU:         
  Numele tau:

Multumesc, Diana! Ma bucur ca iti plac activitatile!

Claudia, 11.12.2014 09:52:16

Foarte frumos, felicitari! Nici nu m-as fi gandit la ideea cu ambalajele de la Kiner, ingenios!

Diana, 10.12.2014 16:09:40