Postat in - 06.08.2014 01:35:02 (2 comentarii / 1063 vizualizari) | 591 likes |
Chiftelute din carne de porc
Chiftelute din carne de porc
Se pune intr-un vas 500 g carne tocata, un cartof mai mic ras, o
felie de paine inmuiata in apa, stoarsa si sfaramata, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 ou, o lingura faina, sare, piper.
Se amesteca toate bine, se formeaza chiftelutele cu mana umezita si se pun la prajit in ulei incins.
Tot cautand idei de aperitive, am gasit si eu casuta aceasta si am facut-o cu prima ocazie. Adultii si copiii, in egala masura, au fost incantati de ea.
Claudia, 10.09.2014 18:23:10
O, ce bine arata! Trebuie sa o facem si noi. Multumesc de idee.
Daniela, 08.09.2014 17:13:09