Postat in - 06.08.2014 01:31:49 (0 comentarii / 954 vizualizari) | 562 likes |
Fursecuri cu nuca
Fursecuri cu nuca
Am folosit aceasta reteta de mai multe ori pentru ca ies niste fursecuri tare gustoase. Sunt sfaramicioase si ti se topesc in gura.
- 180 g margarina Rama la temperatura camerei
- 220 g faina
- 100 g nuca macinata
- 100 g zahar pudra
- putina sare (un varf de cutit)
- 1 pliculet de zahar vanilat
- 1 lingura esenta de rom
Se freaca margarina spuma cu zaharul, se adauga rom, sare, zahar vanilat, nuca si faina. Se framanta si apoi se pune intr-o folie alimentara si se lasa la frigider pentru 30 minute.
Se intinde o foaie de jumatate de cm grosime si se taie cu formele de biscuiti.
Se coc la 150 grade C 10-12 minute (pana incep sa se rumeneasca putin)
Dupa ce s-au copt se pot pudra cu zahar praf sau se pot unge cu glazura.